maanantai 22. lokakuuta 2012

Kalapäivän helppo herkku


Perjantaisen kalapäivän ruuaksi pohdin jotain muuta kuin uunikalaa... sitä välillä urautuu mielikuvituksen puutteessa samalle linjalle. Uunikalaa on siis ollut useinkin, ja onhan se helppo ja herkullinen ruoka. Nyt siis kuitenkin halutti tehdä jotain muuta. Kaupassa pyöriessä alkoi idea hahmottua, ja lopputuloksena oli tämä. Valitettavasti kuva on vain tarjoiluastioista, ja sekin otettu vasta ruokailun jälkeen. Meinasi unohtua kuvata! surprise

Kaupasta ostin kylmäsavulohifileitä, tilliä, smetanaa, jokirapuja, kermaviiliä, katkarapuja ja herne-maissi-porkkana-seosta. Riisi ja mausteet löytyivät kotoa valmiiksi.

Tein jokirapumoussen, jota olen tehnyt aiemminkin. Ohje löytyy kirjasta "Turku lautasella". Lusikallinen jokirapumoussea kylmäsavufileelle, kääräys rullalle ja ei kun tarjoilulautaselle. Koristeeksi limeviipaleita ja tilliä.

Keitin riisin kalaliemessä, jäähdytin ja sekoitin joukkoon vihannekset ja katkaravut. Kermaviilistä tein salaatinkastikkeen jonka sekoitin joukkoon.

Siinä se. Kylmäsavulohirullat ja riisi-katkarapusalaatti.Kässyrintamalla on blogissa hiljaista.... töitä kyllä tehdään ja aloitetaan uusiakin. Valmista ei vain tahdo millään tulla. Vaan ei paineita. Pikku hiljaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!