tiistai 9. helmikuuta 2010

Syto-ykkösen koriste, sekä myssyt kaks ja kolmeIhan ekaksi innostuin sitten lopulta värkkäämään siihen ensimmäiseen syto-myssyyn koristeen.

Pienen pieni kukka, ja yksi lehti. Kukan keskellä kimaltelee muovinen helmi, jossa kimalletähtiä. Lanka on jotain DMC-virkkauslankaa jota kaapeista löytyi. Koukku 1,25. Eli pientä on.  Hymy Sitten tulee syto-kakkonen, jossa harrastin varsinaista kasvi-risteytystä.

Myssy on muuten samanlainen kuin ykkönen, mutta kohopylväsreunus on korkeampi. Kukka yrittää esittää sinikelloa (mies ainakin tunnisti sen sellaiseksi), ja lehdet ovat olevinaan rautatammenlehtiä. Ei se nyt ihan hassultakaan näytä. Tämänkin myssyn lankana siis Schachenmayr Catania, koukku Prymin Bamboo 3,5.Koristekukan ja lehtien langat niitä DMC-jämiä, ja koukku 1,25. Sitten ihana ihana malli! Syto-3!

Värit eivät kyllä tässä kuvassa ole ihan kohdallaan. Tuo sininen ei todellisuudessa ole noin sininen, vaan vivahtaa enemmänkin petroliin.Kuusi kukkakolmiota yhdistettynä, joiden päälle sitten hatun kupu, ja alareunaan kiva nyppyreunus (joka ei kuvassa erotu).Ohje on viimeisimmästä Interweave Crochet-lehdestä.(ohjeessa oli myös huivi)Mallin nimi on "Amelia" ja sen on suunnitellut Elisa Cleveland.Sininen lanka on Cheval Blanc:in Ambre, 70% bambua ja 30% puuvillaa. Ihanan pehmeä lanka!  Punainen taas on Novitan Bambua, 68% bambua ja 32 % puuvillaa. Tuo punainen on jäänteitä siitä tyttären pitsihupparista.Kivan pehmeän tuntuinen tämä myssy, näitä voisi tehdä toisenkin kun lankoja vielä on jäljellä.Nyt voisi vaikka tehdä taas muutaman pätkän tuota isompaa työtä, joka on aloitettu tammikuun alussa. Se on talvivaate, joten olisi kiva saada se talven aikana valmiiksi... vaan enpäs kerrokaan vielä siitä enempää!    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!