tiistai 4. maaliskuuta 2008

Flunssanparannuskeitto


Se sai minut taas. Flunssa. Kun yhdestä pääsee niin toinen iskee. Kolmas jo tänä vuonna.
Ja mikään ei ole niin hyvä flunssalääke, kuin kanakeitto. Siispä tuumasta toimeen....
Tässä mausteinen ja herkullinen Kana-Parsakeitto  Edinan tapaan.



OHJE:

1 1/2 l     vettä
3     kanaliemikuutiota
1 kg     hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
450 g     parsakaalia
1 nippu kevätsipuleita
3 rkl     tuoretta inkivääriä raastettuna
3 tl     kurkumaa
2 tl     currya
2 rkl     chilikastiketta
4 dl (1 tlk)     kookosmaitoa
100 g     Pikkusisko valkosipulijuustoa
250 g     riisinuudeleita
oliiviöljyä


Laita vesi kuumenemaan. Pilko kevätsipulit pieniksi paloiksi. Kuori inkivääri ja raasta se.
Paista filesuikaleet oliiviöljyssä ja lisää paistamisen loppuvaiheessa kevätsipulisilppu. Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot, ja kun ne ovat sulaneet, parsakaalin palat. Anna kiehua n. 5 min.
Lisää keittoon liha-sipuliseos, raastettu inkivääri, mausteet, kookosmaito, sekä valkosipulijuusto pieninä paloina. Kuumenna, älä keitä. Ota kattila liedeltä. Murskaa nuudelit pieniksi ja sekoita keittoon. Anna hautua vielä n. 5 min.

Nautinnollista keittohetkeä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!