maanantai 9. joulukuuta 2019

Villasukkien käyttöaste

Tein syksyllä parit villasukat miehelleni. Minulla oli viikko lomaa ja ajattelin että täydennän hänen sukkavarastoaan. Muistin kuvata ne vasta nyt, kuukausien käytön ja parin pesun jälkeen, eli käytön jälkiä näkyy jo.
Nukkaantuneethan nämä ovat jo. Nämä toiset sentään vähän vähemmän.
Näissä käytin mallina junasukkaa. Sopii tämä aikuisenkin jalkaan.
Molemmissa lanka on Novitan 7 veljestä.
Puikot: 3,5 alumiinipuikot

Näiden myötä olin pitkään hyvässä uskossa ettei tänä jouluna tarvitse antaa miehelle sukkalahjaa. Kunnes viime viikolla pesin ison kasan villasukkia ja totesin että iso osa niistä on ihan riekaleina pohjasta. Meinasin jo vähän motkottaa tästä miehelleni, mutta hän totesi vain että hänellä villasukkien käyttöaste on 365 päivää vuodessa. Niinpä.
Siispä ensiavuksi tein hänelle uudet terät yksiin vanhoihin varsiin ja annoin ne hänelle tänään "lahjaksi", koska meillä oli eilen hääpäivä.
Seiskaveikka näissäkin lankana ja puikot olivat KnitPro NovaCubics 3,5.
Sukkien neulominen ei siis tule meikäläisellä loppumaan, sen verran tiuhaan tahtiin niitä pitää uusia. Onneksi voi vähän oikaista tekemällä vain teräosan uusiksi vanhaan ja ehjään varteen. 😊

1 kommentti:

  1. perusharmaat villasukat on kyl aina hyvän näköiset!
    onnea hääpäivänne johdosta, ihan parhaan lahjan annoitkin miehellesi. minusta siihen sisältyi oivallista symboliikkaa pitkästä avioliitosta;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!