torstai 18. heinäkuuta 2013

Elämäni ensimmäinen Frilla!

Nyt se on tehty. Elämäni ekan frillahuivin neuloin. Huom! NEULOIN!

Sen verran hauska "lanka" löytyi City Marketista, että sen nappasin mukaan. Ja kun vyötteessä oli vielä ohje, niin mä osasin neuloa huivin siitä!
Teille, jotka neulotte päivittäin, tämä voi tuntua turhalta hehkutukselta, mutta mulle tää on iso asia, että olen neulonut. Vaikka sitten vain frillahuivin...

Malli: neulottu röyhelöhuivi
Lanka: Pierre Cavallo Aava
Puikot: 6,0 Prymin pyöröpuikot


Enää yksi päivä töitä, sitten se alkaa.... l  o  m  a .........

P.S. huomasitteko vasempaan sivupalkkiin ilmestyneen linkin?  Otin vanhan blogini uudelleen käyttöön, ja tein siitä kakku- ja ruokablogin. Tämä blogi pyhitetään käsitöille. Täällä kompastelen käsityölankoihini, toisessa blogissa sotken reseptit ja sählään keittiössä muutenkin.... Tervetuloa  jakamaan se kaikki kanssani! :-)


6 kommenttia:

 1. Onnea saavutuksesta, kaunis huivi.
  Minäkin olen yhden tehnyt ja se riitti :D

  VastaaPoista
 2. näitä minä oon tehnyt kyllästymiseen asti :) Kauniin värin oletkin löytänyt.. Täytyykin tulla kurkisteleen toiseenkin blogiin ... Mukavaa lomaa sinulle toivottelen, oon itse juuri ollut 4 viikkoa lomalla, mukava taas palata työ kuvioihin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan värinen ja näköinen huivi, mukavaa kun otit puikotkin omaksesi:))

  VastaaPoista
 4. onnitteluni, kauniin huivin kudoit! itse kudon ja virkkaan vuorotellen, inspiksen mukaan. näin marjastusaikaaan teen vain pikku väkerryksiä, suuremmat käsityöt saavat odottaa syysiltoja.
  täytyypä käydä paremmal ajal tutkimassa tarkemmin tuota sinun ruokablogiasi. oikein hyvää lomaa Sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon! Minulla on vielä se ensimmäinenkin neulomatta. =)

  VastaaPoista
 6. No jopas on! Siitä se lähtee. Moni muukin on aloittanut neulomisuransa röyhelöhuivilla. Jään innolla odottelemaan seuraavaa neulettasi! Onnittelut huiman saavutuksen johdosta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!