lauantai 12. marraskuuta 2011

Isänpäivän kämmekkäät



Sunnuntaina on taas kaikkien isien päivä. Itse olen koko viikonlopun reissussa, ja pääsen omaa isääni moikkaamaan vasta sunnuntai-iltana, mutta kävin viemässä lahjat jo tänään, siltä varalta etten sunnuntaina ehdikään...

Minun isälläni on vielä lisäksi sunnuntaina syntymäpäivä, joten sitäkin suuremmalla syyllä halusin käydä häntä moikkaamassa.



Vein isälle lahjaksi kirjan (hän pitää lukemisesta): Veikko Huovisen "Lentsu". Vuodenaikaan hyvin sopiva kirja.  Hymy



Suklaata  (tietysti)!



Ja itse virkatut kämmekkäät. Toivottavasti niistä on iloa ja tulee käytettyä.



En valitettavasti muistanut kuvata kämmekkäitä, joten... päätin tehdä miehelleni täsmälleen samanlaiset! Ja ne kuvasin. Nauru





Malli on tuttu. Ensimmäiset tätä lajia esiteltiin täällä.



Malli: Orchard Mitts (Interweave Crochet, fall/2009)



Lanka: Austerman Step (sis. aloeveraa ja jojobaa)



Koukku: 6,0





 



Näitä tein siis kahdet täysin samanlaiset. Valmistuvat nopeasti, joten vielä ehtii tehdä lisääkin, jos tarvetta tulee...



Minut löytää viikonloppuna täältä. Näihin konsertteihin ovat tervetulleita kaikki, jotka vain pk-seudulla sattuvat ko. aikana olemaan. Luvassa hyvää ja tasokasta hengellistä kamarimusiikkia.



 



Iloista isänpäivä-viikonloppua kaikille. Pitäkää isistä hyvää huolta!



 



Edit: Kiitos MV:lle mieltäni pahoittaneesta kommentista. Olen nyt korjannut sanan "kynsikkäät" sekä otsikosta että tekstistä sanaksi "kämmekkäät".

Sinun antamasi nimitys ei myöskään ollut sen oikeampi. Rannekkeet ovat ranteen lämmittimiä, eivätkä ylety kämmeneen ollenkaan.

Toivottavasti et MV menettänyt yöuniasi virheellisen nimityksen takia. 

Ole ystävällinen ja anna negatiiviset kommenttisi omalla nimellä, tai linkillä blogiisi tms. Toisten töiden anonyymi haukkuminen on alhaista. Jos sinulla on mielipiteitä, pitäisi sinulla myös olla "munaa" allekirjoittaa ne.



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!