torstai 21. heinäkuuta 2011

KYHäiltyjä huiveja ja kassiKolme KYH-työtä valmistui loman jälkimainingeissa:

Lanka: Svalan Mullbärs Silk (100% silkkiä)Koukku: 3,0 bambukoukkuMalli: Sprout Chains Shawlette (kirjasta: Crochet So Fine)

Lanka on hopeanhohtoista, pehmeää ja kevyttä. Tämä on jo koekäytettykin erään tuttavapariskunnan häissä.

Ihanan keveältä tuntui hartioilla hihattoman mekon kanssa.Tässä vielä reunus lähempää:

Reunus virkataan yhdellä kerroksella, kukkia ei siis virkata erikseen.Tämä oli KYH 19, ja valmistui 12.7. Seuraavaksi valmistui talveksi lämmin pikku-kaulaliina:

Lanka: Novita Rose MohairKoukku: 4,5Malli: Amour Sequin Lace (kirjasta Crochet So Fine)Tässäkään ei virkata noita kukkia erikseen. Keskellä tuota verkko-osaa on puhvi-silmukoita, jotka erottuvat ehkä tässä lähikuvassa paremmin:

Tämän kun pesin ja huuhtelin niin huivi huopui tuollaiseksi hiukan pörröiseksi. Kun koetin sitä kaulaani, se tuntui ihanan pehmeältä ja lämpimältä. Nyt se odottaa talven viimoja kaapissani.Tämä oli KYH 14, ja se valmistui 13.7. Ja kun kerran isoäidinneliöt tuntuvat nyt olevan todella muotia, niin pitihän minunkin tehdä sellaisia:

Lanka: Novita Tennessee kolmessa eri värissäKoukku: 4,5 SurinaMalli: omasta päästä mukaellen

Tässä on siis kaksi suurta isoäidinneliötä (sivultaan noin 21 cm)Neliöt virkattuani virkkasin kassin pohjan, reunat ja hihnan yhtäaikaa kapeana nauhana.

Pohja on sininen mutta reunat ja hihna ovat raidoitetut. Virkkasin nauhaa kiinteillä silmukoilla ja suljin renkaaksi.

Sitten yhdistin palat virkkaamalla hihnan neliöiden reunoille ja jatkoin samalla värillä vielä laukun suuaukon.

Napiksi ompelin kauniin sydämen.  Hymy

Tässä kuvassa näkyy vielä että pohja on yhdellä värillä ja reunoista alkaa sitten tuo raidoitus.Tämä oli KYH 15, ja valmistui 15.7. Nyt jo tiedän etten ehdi saada kaikkia töitä ajoissa valmiiksi, mutta tulinpahan kuitenkin aloittaneeksi monta sellaista työtä jotka ovat odottaneet vuoroaan jo pitkään. Nyt kun ne on aloitettu niin ehkä saan ne myös valmiiksi ainakin syksyn mittaan!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!