maanantai 9. toukokuuta 2011

Kaikkien äitien päiväMä heräsin äitienpäivän aamuna... en lasteni lauluun, en.

En edes miäheni lauluun.

Vaan siihen et Remu-koiruus hyppäsi mun päälle ja painoi päänsä mun kaulalle (niinku sillä on tapana silloin kun se tulee mua herättämään).

Raotin sitte silmiäni ja.... miäs seiso sänkyn vieres tarjotin kourassa! YllättynytSiihen mun viereeni sänkyn reunalle se sitten lykkäsi sen, siin oli molemmilla reunoilla miähen itte poimimia kukkia, osa meidän pihasta, osa kukkaruukusta (violettei orvokei). Tarjottimella oli kuppi hunajalla makeutettua vihreää teetä (mun lempparia) ja lautasella kaks sämpylän puolikasta joihin se miäheni oli laittanu päälle salaattia, juustoa, kinkkua, kurkkua ja tomaattia. HymyKun sit olin saanu nämä herkut syötyä ni kiskoin jotain päälleni ja siirryin keittiöön jatkamaan. Miäs oli sinne laittanu mulle vielä jogurtin ja kaatoi lisää teetä. Ja mä sain lukea päivän lehden ekaks!  NauruKuopuskin sitten jo heräili, ja antoi mulle kortin jonka kuvapuoli oli ihan täynnä eri värisiä kukkia. Takana luki näin:Mother's DayWith me you went,you held on to my hand.With me you looked atthe wonders of the world,you explained that to me.You consoled in my sorrowand smoothed my hair.You went with me,a trip since the childhood to the adulthood.Sometimes you closed me in your fathoms,THANK YOU MOTHER,that I may be with you! Esikoiselta sain iltapäivällä vielä upeasti piirretyn ruusu-kortin (en huomannu ottaa kuvaa).Kakku mun vaan piti itte tehdä, vaikka kovasti koetin vihjata että kääretorttukin riittäis (jos vaikka olisivat tytöt mulle tehneet sellasen)...Kääretortun sit teinkin. Itte.

Päälle spritsattu suklaata ja koristeeksi yks preeriaruusu ja kultakuulia.Sisältää kermaa ja pakastemansikoita. Nam!Mentiin miähen kans ihan terassille juomaan kaffet ja herkuttelemaan tällä tortulla.

Täl viisii me varustauduttiin.

Pihalla oli lämpöasteita kakskymmentä!Sanoinki miähelle että pitäis käyttää kaikki lämpimät kesäillat tällaiseen pieneen "laatuaikaan" että juodaan kahvit omalla terassilla. Silmänisku Nyt tarttis inspiroitua leipomaan. Mulla alkoi nyt leipomis-loma nimittäin.Tän viikon aikana tarttis leipoo kakut ja pikkuleivät ens lauantaiks, jolloin vietetään mieheni synttäreitä (joo-joo, pyöreitä se täyttää!).Katsotaan, saanko mitään aikaan. On vähä ollu flaati olo viime aikoina enkä oo saanu mitään valmista aikaseks... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!