tiistai 28. syyskuuta 2010

Vauvan vaatesettiLähipiirissä pukkaa syntymään vauvoja... joku ihme buumi meneillään vissiin.Eräälle kuoro-toverille syntyi myös hiljattain tyttö-vauva, ja joku sitten kuorossa kysyi että onkos sulla varastoissa jotain vauvamaista. Sanoin että ei oo... johon toinen sitten että "äkkiäkös sä jotain väsäät".No, ei mua enempää tarvii yllyttää... Viikossa syntyi tällainen setti:

Siinä on jakku, tossut ja hilkka. Piti tehdä vielä peittokin, mutta kun olin kolmanneksen virkannut, totesin ettei lanka riitä. Niin että tämä setti saa luvan riittää.

Lankana on Novitan Kolibri. Nämä kerät ovat lojuneet varastoissani jo pitkään, mutta nytpä keksin niille käyttöä! HymyLanka on 100% akryylia, pehmeää ja kivan tuntuista.Setin nimikin on "pilven pehmeyttä vauvalle", ja sellaiselta se tuntuukin!Koukku 5,0

Salon Nappi- nimisestä kaupasta kävin hakemassa tuota suloista satiininauhaa ja nuo pienen pienet ruusukkeet. Ruusukkeita on sekä hilkan reunoissa että jakun kauluksen reunoissa.

Minusta tästä tuli oikein söpö setti. Toivottavasti kelpaa.Saaja on siis tyttö-vauva. Lanka on tosin kovin sinisävyistä, mutta toivottavasti tuo oranssihtava satiininauha tuo lisää tyttömäisyyttä. Hymy  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!