perjantai 2. heinäkuuta 2010

Lomaa, KYHäilyjä ja taukoaHuomenissa starttaan mieheni kanssa joka vuotiselle Ahvenanmaan reissulle, joten blogi hiljenee ainakin viikoksi. Tänä vuonna pääsemmekin matkalle ihan kahdestaan, lapset menevät isänsä luokse, joten tämä on vähän niin kuin kaksinkertainen loma; lomaa töistä ja lomaa lapsista.Mukaan otan tietysti keskeneräiset KYH-työt... jospa niitä saisi hiukan valmiimmaksi. Tässä yksi valmis, ja toinen viimeistelyä vaille valmis.

Tämä tyylikäs (?) huovutettu hattu on ollut huovutettuna jo jonkin aikaa, mutta kun tähän pitäisi vielä laittaa nauha tuohon lierin reunaan, eikä sellaista löytynyt ompelukopastani niin.... ja tunnetusti saamaton kun olen niin en ole käynyt vielä ostamassakaan. Hattuun tulee nauhan lisäksi vielä "höyhenet". Huovutetut sellaiset. Seuraavaan kuvaan asettelin ne joten kuten hatun reunalle:

Mallin nimi on "Fine Feathered Cap", eli hieno höyhenhattu.Lankana Novita Huopanen, paitsi höyhenten vihreä osa, joka on Viron villaa.Koukku 5,5.Ohje: Crochet today! March/April 2010Tämä viimeistellään loman jälkeen, ja tämä on siis KYH-työ nro 7. Tämän toisen taas viimeistelin tänään, ts. höyrytin ja ompelin napin paikalleen. Muulta osin tämäkin on ollut valmiina jo muutaman päivän (mitä, minäkö saamaton?!)

Värit näkyvät vähän huonosti, ulkona oli jo hämärää kun otin kuvat... Mallina esikoistyttäreni.Työn nimi on Glittering Capelet, paitsi että tässä nyt ei ole lainkaan glitteriä... Mallin langassa tosin oli.Tässä lankana Katian Bombay, kauniissa ruskean sävyissä.

Tällainen keeppi-tyylinen pikkuviitta. Kesäisen pitsinen, ja ihanan pehmeältä tuntui.Tuli mieleen, että tällainen sopisi vaikka kesämorsiamelle. En kyllä tietääkseni ole menossa naimisiin...

Koukun koko oli 3,75 (tämän kokoisia ei vissiin Suomesta saakaan...)Lankaa kului hiukan reilut 200g, en punninnut jäljelle jäänyttä vajaata kerää.Tämä työ oli KYH 15.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!