torstai 19. helmikuuta 2009

Hyvää Helin päivää 20.2.


Kuorosota on sitten ohi Veetin kuoron osalta. Harmi...


Mut nyt on taas aikaa leipoa. Ja sopivasti huomenna mulla on nimpparit, joten... vien työpaikan kahvihuoneeseen minileivoksia. Ohje on otettu Ullan Elämä makeaksi-blogista, muuteltu vain oman maun mukaan ja tehty kaksinkertaisena.



Nämähän kävis vaikka ystävänpäiväksikin, kun ripottelin noita sydämiä päälle. Näin takautuvasti siis (ystävänpäivähän oli jo...).


Leivospohjina on gluteenittomia suklaakeksejä.
Käytin Ullanunelmasta tilattuja ruusu- ja gerbera-leivosmuotteja.


AINEKSET


n. 260g suklaata sulatettuna
4 dl kuohukermaa
200g appelsiinituorejuustoa
1 tlk säilykemandariineja


 


OHJE:


Sivele sula suklaa leivosmuottien pohjalle ja reunoille. Laita muotit pakastimeen siksi aikaa kun sekoitat täytteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
Ota muotit pakastimesta. Pursota jokaisen muotin pohjalle hiukan täytettä. Paina täytteen päälle puolikas mandariininpala. Pursota lisää täytettä niin että muotti on täynnä.
Irroita leivos varovasti muotista ja aseta keksin päälle.
Koristele haluamallasi tavalla.


 


Hyvää nimipäivää kaikille kaimoilleni!


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!