torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpävää, tunnustusten kera

Oikein ihanaa ja iloista ystävänpäivää kaikille kävijöille!


Sain jokin aika sitten Siskohannelta  tällaisen tunnustuksen, joka sopii myös ystävänpäivään:

Tämä olisi pitänyt jakaa viidelle blogille eteenpäin, mutta minä ajattelen, että jokainen bloggaaja on tunnustuksen ansainut. Ota siis tästä tunnustus mukaasi, kun täällä käyt.


  Marsalta taasen sain tällaisen tunnustuksen:

Tähän kuuluu, että täytyisi paljastaa itsestään kahdeksan asiaa. Lisäksi tunnustus pitää jakaa eteenpäin kahdeksalle blogille.
Siispä kahdeksan "paljastusta" minusta:
* Rakkain harrastukseni virkkauksen lisäksi on kuorolaulu. Laulan kahdessa kuorossa, jotka molemmat esittävät pääasiallisesti hengellistä kamarikuoromusiikkia.
* Olen myös intohimoinen lukija, kun vain saan ajan riittämään siihen. Saatan uppoutua hyvän kirjan ääreen tuntikausiksi, ja unohtaa täysin ajankulun.
* Rakastan eläimiä. Meillä on kaksi kissaa, molemmat löytökissoja, sekä koira. Enemmänkin voisi olla, mutta miehelleni tämä riittää.
* Laulamisen lisäksi myös kuuntelen musiikkia runsaasti. Meillä on aina radio auki, ja levyhylly pursuaa monenlaista kuunneltavaa.
* Olen  vähän laiska liikkumaan, vaikka vyötärönseutu vaatisi enemmänkin lenkkeilyä... Onneksi on tuo koira, jonka kanssa on pakko lähteä.
* Olen kulinaristi. Rakastan hyvää ruokaa ja juomaa. Teen mieluusti kotonakin kaiken itse ja kerään lehdistä ja netistä hyviä ideoita aterioille.
* Pidän autoilusta, varsinkin pitkistä ajomatkoista. Se tuo jonkilaisen vapaudentunteen. Vaikkakin vieressä on myös kiva istua jos on virkkuutyö mukana...
* Kotitöissä olen joutunut antamaan itselleni paljon anteeksi, kun en yötyön takia jaksa pitää huushollia niin tip-top kunnossa kuin haluaisin.


Ja minä jaan tämän eteenpäin seuraaville kahdeksalle blogille:
Pirena
Kuunliljapiha
Intsun Blogi
Susun Silmukat
Sartsan Soolosilmukat
Omaa ja Lainattua
Janskun Kootut Teokset
Raitalammas


On ilo blogata kanssanne! Kiitos!


7 kommenttia:

 1. Kiitos Helkky! Meil on paljon yhteistä. Paitsi virkkaaminen. Ja kuorolaulu...

  VastaaPoista
 2. Kiitos helkky tunnustuksesta! Mä en taida tälläkertaa tähän vastata,kun ei ole kovin pitkä kun sain tälläisen ja siihen jo ehdin vastata ja mä varmaan olen vuosien saatossa kaiken jo itsestäni hölttänyt:D Tunnustus lämmittää kuitenkin mieltä. Nuo sinun kertomasi jutut sopii miltei kaikki minuun,paitsi se laulaminen,kun en laula osaa:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta. Taitaa olla niin että kun yhden saa niin se vetää puoleensa lisää.
  Olet sinä ahkera ollut tuossa myssyilyssä ja ihanista langoista vielä.
  Meillä on tänään nuorimmaisen eli mikrotukeni vanhojentanssit. Vein hänet äsken lukiolle kera ruusun.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta!
  Ja mustista myssyistä kommentoisin, että luultavasti ottaisin itekin mustan, jos ois tarvis. Taisin itekin joskus tehä mustan hatun ja kyl siinä tulee vähä semmonen olo, että tulikohan vähä synkkä, mut totuus on näköjään toisenlainen.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!