lauantai 18. elokuuta 2012

Pieni pirulainen ja virkattu kasvimaa


Ihan unohtui esitellä KYHien lomassa virkattu pikku pirulainen. Pyynnöstä virkkasin, ja langatkin tuotiin mulle kotiin asti:Tietysti tässä on kyseessä äidin ja isin pikku kulta, joka tarpeen vaatiessa osaa olla oikea pikku pirulainen, suloinen sellaisenakin.

Toiveena oli vaaleanpunainen pipo, jossa mustat "pirun sarvet".

Malli omasta päästä.

Lanka: Novita Miami

Koukun koko on jo unohtunut...Tässä takaa, niin tulee esiin tuo toinenkin yksityiskohta:Myös tätä nimenomaan toivottiin. Eli onhan pirulla sarvien lisäksi myös häntä! devil-------------------Tämä seuraava on aloitettu jo keväällä, mutta jäi tietysti kesätauolle KYH-töiden tieltä. Nyt se on vihdoin valmis:Tykkään tästä itse ihan hirveästi!  On jo pitkään tehnyt mieli virkata itselle oma torkkupeitto, ja siinä se nyt on.Malli: Harvest Wrap (kirjasta "Big Book of Crochet")

Lanka: Midara Merino Gold

Koukku: 4,50 KnitPro

Nimikin sen jo sanoo, että kyseessä on sadonkorjuu-peitto. Ja kyllä tämä minunkin mielestäni ihan muistuttaa kasvimaata, jossa vain naatit ovat jäljellä.... laugh

Tätä oli mukava virkata, ja peitto on ihanan tuntuinen. Kooltaan peitto on noin 90 x 160 cm. Eli juuri sellainen joka laitetaan vaikka jalkojen lämmikkeeksi leffa-iltana, tai loppukesän terassi-iltoihin lämpöä tuomaan.Tässä vielä lähikuvaa tuosta kuviosta:
Vaaleanruskeiden pylväiden välissä on vihreitä popcorn-silmukoita kuvaamassa kasveja vaoissaan. Rivien välissä taas tumman ruskealla ristikkäisiä kohopylväitä. Minusta niiden muodostama kuvio näyttää ihan traktorin pyörän jäljiltä! winkNyt voinkin sitten siirtyä jo kauan mielessä hautuneeseen projektiin...... mutta  *hys*! Se on vielä salaisuus....

Ihanaa syksyn odotusta sinulle, joka taas kävit täällä minua moikkaamassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!