tiistai 13. joulukuuta 2011

Kortti, kakkuja ja rättejäTäällä on (taas) ollut hiljaista, vaan en ole aivan toimettomana ollut kuitenkaan.Ensin kortti, jonka tein. Tämä menee joululahjan mukana kuoronjohtajallemme.

Toisessa kuvassa näkyy paremmin että kyseessä on 3D-kuva.

Teksti ja kehykset ovat ääriviivatarraa. Kuopukseni koululla oli perinteiset joulumyyjäiset, ja sinne sitten tein kaksi kuivakakkua:

Tämä on nimeltään hunaja-inkiväärikakku. Kakussa ei ole lainkaan sokeria, vaan makeus tulee hunajasta.Tämä toinen taas on kaakao-kahvikakku. Sehän jo kertookin mitä kakku sisältää.

Kuivakakut eivät juuri koristeita kaipaa, mutta tomusokeri-huntu tuo talvista joulun tuntua. Hymy Lisäksi tein myyjäisiin täyden tusinan tiskienkeleitä! Tein myös tietokoneella pienen esitteen, jossa kerrotaan mikä tiskienkeli on, ja miten sitä käytetään. Tein niitä myös 12, jotta saavat antaa jokaisen enkelin mukana ohjeen.

Suurin osa enkeleistä on Blend Bamboota, osassa on myös jotain puuvilla-lankojen jämiä. Taitaapa yhdessä olla Poppari-maissilankaakin! Niin, ja tuo aivan vasemmanpuoleisin on tehty Novitan Tennesseestä.Koukku: 3,0 Toivottavasti menivät kaupaksi.  Mukavaa Joulun odotusta sinulle, joka kävit!Alle kaksi viikkoa enää...   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!