perjantai 30. heinäkuuta 2010

Sukat ja huivi, KYHäilyjäMulla on ollut loman jälkeen niin tappava työtahti, että käsityöt jäivät lähes kokonaan. Ei  yksinkertaisesti ehdi eikä jaksa. Muutaman silmukan silloin tällöin olen yrittänyt tehdä, mutta vähiin on jäänyt.Tämä tarkoittaa sitä että en todellakaan saa kaikkia KYH-töitäni heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Sääli sinänsä. Mutta tulipa tehtyä monta sellaista työtä joita en ilman tätä tempausta olisi vieläkään tehnyt tai aloittanut.Kaksi työtä on valmistunut, ja luulenpa ettei enempää ehdi enää valmistua, huomennahan on viimeinen päivä. Otsan rypistys

Tässä virkatut sukat. Nämä ovat KYH-nro 6, eli aloitettu on jo kesäkuun kuudentena. Harmi kyllä, ohje oli vähän sitä sun tätä, joten jouduin välillä purkamaan, ja sitten soveltamaan omiani kun ei millään sujunut.Mutta tässä ne nyt ovat!

Lanka: Novitan TicoTicoKoukku: 3,5 bambuMalli: Adirondack Socks (Interweave Crochet, fall/2009)En tykkää yhtään tämän langan värien vaihtelusta, mutta onneksi esikoistytär tykkäsi. Hän halusi nämä heti itselleen. Hymy Tässä vielä lähikuvaa tuosta simpukka-kuviosta, joka on mallin juju.

 Ja sitten huiviin.

 Lanka: FruttaMix, 100% puuvillaa  (  Susun kaupasta)Koukku: koukkuamiskoukku 6,0Malli: LaMer Scarf  (Interweave Crochet, summer/2008) 

Tämä on siis tehty koukkuamalla.Huivissa on kiva pitsikuvio, joka vuorottelee muutaman kerroksen perus-koukkuamisen kanssa. Mielestäni tämä lanka sopi hyvin tähän työhön.Lankaa oli ihana työstää, ja huivi on tosi pehmeä. Tykkään tosi paljon!

Tässä näkyy tuo vuorottelu.Ja seuraavassa kuvassa tuo pitsikuvio vielä lähempää.

 En ole moneen vuoteen tehnyt mitään koukkuamalla, mutta tämä malli innosti. Oli kiva tehdä.Ja tämä oli KYH nro 22.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!