torstai 3. syyskuuta 2009

Täytettyjä ohukaisia - tähteistä hyvää



Jääkaapissa oli puoli kattilallista keitettyä riisiä, jäi edelliseltä päivällliseltä. Ajattelin soveltaa siitä ruokaa, ettei tarttis heittää pois...



Pitkästä aikaa ajattelin tehdä täytettyjä ohukaisia. Nyt tein nekin ekaa kertaa gluteenittomana.

Tältä näytti meidän ruokapöytä tänään:





 



Ohukaisten ohje löytyi maissijauhopakkauksen kyljestä. Tein ohjeen kaksinkertaisena, ja paistoin isolla paistinpannulla. Sain aikaan kuusi tosi isoa lettua!



Sitten paistoin jauhelihaa, maustoin sen kunnolla, ja sekoitin kylmän riisin joukkoon. Sekaan vielä purkillinen sipulilla maustettua ranskankermaa.



Seuraavaksi kauhoin täytettä letuille, käärin ne rullalle ja ladoin uunivuokaan leivinpaperin päälle.



Tämän kaiken tein jo edellisenä iltana. Tänään sitten vain ripottelin pinnalle juustoraastetta ja laitoin 200 asteiseen uuniin 15 minuutiksi.



Raikasta perussalaattia lisukkeeksi. Tosi ruokaisaa ja herkullista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!