perjantai 13. maaliskuuta 2009

Olipa kerran.... SaloJa Salosta kasattiin kuoro Kuorosota-ohjelmaan. Nyt on ohjelma ohi, ja aika pitää päätösbileet hienolle yhteiselle kokemukselle!Ja bileissähän tarvitaan tietysti kakkua, eiksvaa?!Veetikakku_1 Käytin kirjan mallista muotovuokaa. Kakku on gluteeniton ja hyla.

Täytteenä on aiemminkin käyttämäni sitruuna- ja lakritsimousset.

Päällä vaahtokarkkikuorrute. Kukat ja lehdet ovat sokerimassaa, kukkien keskellä sinisiä koristekuulia. Kukat on sivelty sinisellä kimallejauheella, lehdille taas on suihkittu hopeaa. Veetikakku_2 Minä en ole mikään hyvä piirtämään, mutta ehkä tästä tunnistaa...

Veeti on piirretty vaahtokarkkikuorrutteen päälle elintarviketussilla. Kuvan kehykset on samoin piirretty siniselllä elintarviketussilla. Pisteet ovat koristegeeliä. Veetikakku_3 Ja tämähän on se "talismaani" jota kuoro käytti laulussa 'Pauhaava Sydän'.  Siitä tuli sellainen meidän kuoron tunnus, ja lopulta tämä kuva oli kannatusjoukoillamme T-paidoissakin. Tässä kuvassa näkyy kukkia lähempää. Yritin asetella niitä ikään kuin kukkaköynnökseksi. Enpä tiedä... tulikohan taas vähän liioiteltua. Sitä ei osaa lopettaa kun oikein innostuu.Tässä vielä kukka lähempää.Veetikakku_4 Heteet eivät ole syötäviä tällä kertaa, mutta kaikki muu on. Tänä iltana tämä syödään. Saapa nähdä miltä maistuu, ja mitä kuorotoverit kommentoivat... :-)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Jätäthän pienen viestiin käynnistäsi, kiitos!